VI NÅR DET HELE

En influenza har ramt Gustav godt og grundigt, oveni kom en gang astma. Det er efterhånden sjældent, at han rammes af det nu, men som barn, var han utrolig ramt af forkølelse, lungebetændelser og astma. Vi havde et rend til læge og sygehus. På skadestuen kunne vi navnene på mange af sygeplejerskerne, og når vi kom, var det ”Hej Gustav, er det tiden til en maske” – Sådan er det heldigvis ikke mere, nu kan vi nå at klare det selv.

I weekenden skal jeg holde fødselsdag, og jeg havde lagt planer om, at jeg skulle nå at bage både det ene og andet. De planer er lavet om.

Først blev jeg ramt af ”åhh… nej, nu når jeg hverken det ene eller andet” og dårlig samvittighed over, at Gustav er syg og måske smitter de andre og dårlig samvittighed overfor Gustav, fordi huset bliver fyldt med gæster, jeg nåede at tænke en masse tanker i går. Nu er de faldet på plads og vi er ved at nå det hele. Og i øvrigt har jeg overbevist mig selv om, at det jo handler om, at vi er sammen og hygger os, istedet for at serverer det ene og andet hjemmelavet.

I samme øjeblik jeg fik erkendelsen af, at jeg ikke kunne nå at lave dessert selv, ringede Hjem-is med klokken og jeg tænkte, selvfølgelig islagkage. Godt og nemt og jeg synes man får noget for sine penge.

Apropos Hjem-is, så jeg hørte jeg engang, noget jeg synes var skide sjovt. Jeg kan ikke huske hvor, om det var i TV eller hvad, men en sagde, at han altid havde sagt til sine børn, at når isbilen ringer med klokken betyder det, at der er udsolgt af is. Det er da sjovt :o)

Lige om lidt er der gjort rent i huset, der er storhandlet og vi er ved at være klar til rykind i morgen.

Længe leve Hjem-is, Summerbird og gode opskrifter der kun bliver bedre af, at blive lavet dagen før :o)

God fredag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Marianne 11. februar 2011 at 17:40

  hej Sonnie

  Selvfølgelig når i det hrle 🙂 – med go' hjælp fra is-bilen – og som du selv siger…. det er jo det at være sammen der er det vigtigste..
  håber Gustav er frisk til i morgen
  rigtig go' fødslesdags-fest i morgen 🙂
  kh♥

 • Reply Runa 11. februar 2011 at 18:57

  Kan godt li` de reflektioner du laver :-)Ja har også hørt den med Hjem-is bilen – spørgsmålet er så hvor længe børnene hopper på den 😉 Ha en dejlig dag i morgen – med masser af hygge og god bedring med sønnen 🙂

 • Reply Mariannel 11. februar 2011 at 19:41

  Dejligt når man når at tænke sig godt om. Gæsterne kommer selvfølgelig for diin Skyld, og selvfølgelig får i dejlig mad selvom det hele ikke er hjemmelavet.
  Rigtig god fest.
  Marianne L

 • Reply Olines 12. februar 2011 at 7:12

  Rigtig dejlig lørdag til dig og dine!

 • Reply Tanker skal der til 12. februar 2011 at 13:54

  Rigtig god bedring med ham….. Vi har også været ignnem med maske showet med Nikolai, men heldigvis kun hos egen læge og så her hjemme.

  Ønsker Jer at I får en dejlig hyggelige fødselsdag !

  Hyggehygge
  Marianne

 • Reply Eva Bagger 12. februar 2011 at 17:31

  Du har helt ret, Sonnie.
  Hvis man ikke føler overskud til det, er det 100 gange bedre at købe en islagkage, end at være træt og drænet, når gæsterne rent faktisk kommer.
  Jeg er sikker på, at I har haft en skøn skøn dag – glæder mig til at høre om det 🙂
  Og sidst men ikke mindst:
  Doğum günün kutlu olsun! (Hjertelig tillykke med fødselsdagen).

 • Reply Madame 13. februar 2011 at 19:03

  Sikke en god idé at ty til isbilens lækre tilbud, når du ikke har det store overskud. God søndag aften til dig, og tillykke med fødselsdagen!

 • Reply Sonnie 14. februar 2011 at 11:09

  Hej alle I søde kvinder.
  Tak for alle jeres kommentarer, svaret er desværret til sent, men sådan må det lige være :o)

  Jeg havde en god fødselsdag, islagkagen var god, maden var super god. Jesper lavede den mest fantastiske karrysuppe til frokost.
  Opskrifte følger om et par dage.

  Gustav havde det meget bedre og alle hyggede sig.
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.