Vi siger så meget uden ord

IMG_4951

Så gik der alt for hurtigt et par uger, hvor tiden ikke var til at sidde og blogge og tage billeder. Det har været et par uger, med mange og spændende planer.

Blandt andet har jeg været på et spændende kursus hos hende her i Kropssprog og Nonverbal kommunikation.

Kommunikation er en sjov størrelse, både med og uden ord. Det kan gøre så let, fint og forståeligt, og så kan den også være grov og uhensigtmæssig på mange måder. Det værste for mig er, når kommunikationen er mangelfuld.

Det sidste stykke tid har jeg observeret mange måder folk, heriblandt mig selv, reagerer på når kommunikationen er utydelig og mangelfuld. Fælles for os alle er, at vi bliver utrygge og vi begynder at tolke på livet løs udfra vores egne overbevisninger og holdninger. Sikke en rodekasse det kan blive og god grobund for rygter, spekulationer, og i det hele taget giver det dårlig trivsel. Derfor synes jeg kommunikation er uhyre vigtigt, specielt på arbejdspladser.

Det var et meget spændende kursus, og meget lærerigt at få den ekstra vinkel på kommunikationen, nemlig den kommunikation vi dagligt gør med vores krop og vores ansigtsudtryk. Det er uhyggeligt som vi “taler” med vores krop, og kropssproget siger meget mere end ord.

Det kan varmt anbefales, at prøve sådan et kursus.

Nu vil jeg nyde resten af søndagen og at jeg har 2 dages vinterferie her mandag og tirsdag, hvor der skal slappes max af.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.