VIGTIGE STUNDER

I hverdagens, til tider hektiske hverdag, er der ikke meget tid til ro og hygge – men hjemme hos os har vi bestemt, at det skal være løgn.

Ulvetimen er forvandlet til hygge, hvor der er tid til snak om alt muligt. Sterinlysene tændes ved spisebordet, og jeg sætter mig med mit strikketøj. Ida og Gustav sætter sig og laver lektier og Jesper går til sit afstressningssted, komfuret/køkkenet. (det er så dejligt at have en mand der vil, og er super god til at lave mad)

Vi alle kan se og høre hinanden, Jesper og jeg er nærværende med hinanden og børn, børnene er nærværende med deres lektier, forældre og snakken og stemningen er hyggelig.

Inden I tror, der er gået alt for meget “Lykkelig familie-Morten Kock-agtigt” i den her familie, skal I lige vide, at sådan har det bestemt ikke altid været.

Før troede jeg, at jeg kunne det hele samtidig. Lave lektier, rydde op, ordne vasketøj, snakke med børnene, snakke med Jesper, lave planer for de næste par dage, strikke lidt, stryge, skrive en mail,……… – men nej. Tit kom jeg i seng, vildt forvirret og med en masse løse ender. “Hvad var det egentlig Ida sagde med den legekammerat i morgen?” “var det i næste uge Jesper skulle på kursus?” “fik Gustav skrevet sin matematik ind til aflevering, og hvad for et spil ønskede han sig?” -sådan er det ikke længere. Jeg når hvad jeg når og resten må vente.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.