You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kvinden der husker 31. oktober 2009 at 14:55

  Hej Sonnie!
  Ditto her – mine Dronning Ingrid´er står også i blomst og vil ikke erkende, at vi skriver 1. november i morgen – på en måde skønt, stadig at have farve i haven :0))
  Har lige været i haven et par timer, for at gøre vinterklar, skære ned, rive sammen – dejligt, at kigge ud ad vinduet nu !
  Savler over dine ranunkler – Ælllllsker dem, de er så smukke.
  Og ak ja, du kan tro, jeg savner både dig, dem og mit hjørne i køkkenet – suk!
  Rigtig god weekend til dig!
  Vi ses.
  Knus

 • Reply Fynpige 31. oktober 2009 at 15:56

  Hej Sonnie

  Jeps Jeps er i fuld gang med min nye strikketøje, og man bliver i super dejligt humør af at strikke den. Tænker slet ikke på at den er lidt svær med mønster på tynde pinde. Men når mine pinde er i de samme farver som det flotte garn, så er det som at sidde og strikke i en drøm !! Dejligt at stresse af med strik !! *SS*

  Har lige været en tur i Rosengårdcentret, for min søster skulle have min dreng med i byen så vi mødtes kort der. Nøj der var mange mennesker, jeg er ikke spec. vild med så mange og ville heller havde gået en tur i skoven !!
  Så nu har vi fri aften fra begge de store, men når den lille sover og vi har været oppe kl 4.30….. så bliver der vist ikke til så meget hygge…..end to der snorker stort på sofaen.

  Må være dejligt at din datter ridder, og i kan hygge sammen om hestene. Har i andre dyr i huset ? Vi har kun et lille marsvin, men jeg ville gerne have en hund igen en dag.
  Hygge til jer og god weekend.
  Hej
  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.